OM UNDERVISNINGEN

PRAKTISK
Når du går på Flows Uddannelse, vil der gøres alt for, at du bliver en meget alsidig danser i:
 Hip Hop, House, Locking, Popping, Breaking, Krump, Dancehall, Waacking, Vogue, Moderne Dans m.m..

Du kommer til at have mange muligheder for at øve dig og få erfaring inden for forskellige områder i forbindelse med dansen

(film, teater, show, undervisning, battles, organisering af jams).


Dans er en rigtig profession. Efter uddannelsen vil man være i stand til at kunne freestyle og finde sin egen stil. Man vil få evnen til at praktisere dans på flere måder heriblandt underviser, koreograf, danser på turne, baggrundsdanser, teater, musicals, danseselskab, kommerciel dans, film, tv, video klip, freestyle osv.

Hver morgen har de studerende 1 1/2 time som enten er moderne- eller jazzteknik, pilates eller yoga. Dette skaber et solidt fundament som all around danser og gør, at de studerende rent fysisk kan holde til de mange timers daglige dansetræning.

OM FLOW

HISTORIE
Flow Dance Academy er den første europæiske urbane danseskole, som tilbyder en 1-årig uddannelse. Flow har uddannet dansere og koreografer siden 2001. Vi lægger stor vægt på, at de studerende får en bred indsigt i alle stilarter og en forsmag på, hvad det vil sige at arbejde med dans professionelt.
Vi fokuserer på Hip Hop i dens oprindelige og rå form. Derudover fokuserer vi på undergrundsdansen og den kommercielle scene og dig. Udover historikken og de originale funkstyles undervises der i New Style, koreografi, Krump, afrikansk dans, Housedance, Vogue og Dancehall.
De studerende på uddannelsen vil stifte bekendtskab med alle danse indenfor paraplybegrebet Street Dance, hvoraf de fleste af disse er langt ældre end selve Hip Hop-kulturen. Stilarter som Locking, Popping, Waacking, Rocking og B-Boying vil blive berørt sammen med afroamerikansk musikkultur fra 60´erne, The Soul Train og James Brown op til i dag.