Manden, som er blevet omtalt på mange internet sider, medier og interviews, den legendariske Kenneth Fogel, er stifter af Europas første danseskole, Flow Dance Academy. Hans talent kom i en tidlig alder, hvor han også var medstifter af den verdenskendte gruppe Out Of Control.
Sammen med de resterende gruppemedlemmer var Kenneth med til at skabe og udvikle breakdance og Hip Hop-miljøet i Europa helt tilbage fra de tidlige 80’ere og indtil nu.

Out Of Control nød stor respekt i undergrundsscenen såvel som i den kommercielle verden.

De satte et højt niveau i deres shows med Popping, Locking, New Jack og Break rundt i hele Europa, men også i USA nød gruppen stor anerkendelse.
Out Of Control har deltaget i mange battles, men et af de mest legendariske battles var, da de blev nummer 3 til Battle Of the Year som den eneste skandinaviske gruppe nogensinde der vandt deres Battle.

Gruppen rejste over hele verden med deres streetshows og har optrådt for artister som Grandmaster Flash, Afrika Bambaataa, KRS-ONE, The Fugees, Redman, Das EFX, Funkstar De Luxe, A Tribe Called Quest, Mantronix, Jungle Brothers, Jasmin, Treble N’ Bass, Al Agami, No Name Requested og MC Einar m.fl.

“Take it to the next level”
Kenneth Fogel

flow-kenneth