Flow Dance Academy blev stiftet i 2001 af legendariske Kenneth Fogel, som også er en af hovedmændene bag Street dance gruppen Out Of Control. Gruppen var verdenskendte og nød stor respekt i undergrundsscenen såvel som i den kommercielle verden.
Efter mange års erfaring fik han øjnene op for at åbne Europas første Hip Hop skole, som skulle bane vejen for flere nyskabende talenter, som delte samme passion og interesse for Hip Hop-kulturen.

Flow Dance Academy er ikke bare en danseskole ligesom de mange andre skoler i Europa, men en unik skole som både tilbyder aftentimer og en fuldtidsuddannelse i alle dansens genrer. Mulighederne hos Flow er unikke, og der er ingen begrænsninger i form af udvikling og talentniveau.

Vi har hos Flow i mange år båret os frem med, at kreativitet er en grundsten og levestil for os, som forgrener sig i originalitet og kvalitet, som vi vægter utrolig højt. Derfor er det en selvfølge, at alle vores platforme, som vi bevæger sig ud i, er professionelt opbygget og konstrueret, så vores publikum og elever får det bedste sus af Hip Hop-kulturen – den ses derfor som den bedste skole overhovedet.

Flow Dance Academy skal skabe en verden, som er unik med uendelige udfoldelsesmuligheder. Man sætter selv sine grænser for, hvad man vil med livet – Flow skaber rammerne, men man bringer selv det hårde arbejde.
Flow Dance Academy har base i Danmark (København), men derudover er der også danseskoler i Frankrig (Paris) og Norge (Oslo), som man kan være en del af.

Mission
Flow har nogen af landets bedste dansere, som har forståelse for Hip Hop og brænder for undergrundsverdenen. De vil uddanne de bedste dansere med sans for den Hip Hop-verden, som Flow Dance Academy ser den på. Vi har også fokus på bredden og ser, at alle kommer fra forskellige kulturer, niveauer, baggrund og etniciteter, men sammen vil skabe den rigtige verden af Hip Hop.

Vision
Flow Dance Academy stræber efter at være verdens førende Hip Hop-danseskole og -uddannelse. Spiritualiteten skal altid være Hip Hop og de basale normer indenfor Hip Hop-kulturen.