Anders Deeno er uddannet på Flow Dance Education 2010/2011. Anders er en professionel danser med 8 års dans. Anders har danset for Sonny (Live i Koncerter), Jeffrey (Paradise After Dark), Nadja (DDJA), Deloitte (100 års jubilæum, og Bip (Sony Playstation). Anders har også arbejdet som baggrund danser for sangeren Medina. Desuden har han udført for Spahi Productions på Copenhagen Dance Celebration. m.m


PROFIL KOMMER SNART !


Eva er en teknisk velfunderet moderne og jazz danser, men med en sjælden alsidighed i den urbane dans stilarter. Locking, poppin, new jack swing, house, lofting og salsa er alle stilarter, der er en del af Eva bevægelse ordforråd. På grund af hendes mange år som en kommerciel danser bevæger hun sig elegant mellem undergrunden og kommercielle scene. På grund af hendes forskelligartede baggrund besidder Eva store ressourcer som danser og koreograf. Hendes unikke, energisk og femininitet . Eva var en af de første europæere til at komme ind på dansestilen "waacking«. Eva har udført, undervist og praktiseret "Waacking" over hele verden. De sidste par år Eva har arbejdet som koreograf for forskellige virksomheder, tv-shows og kunstnere ind og ud af Danmark. Eva er også en certificeret yoga og pilates lærer.

Eva har vokset sig til at være en af Danmarks mest respekterede dansere og koreografer med et internationalt navn i den urbane danse scene.

Kreditter omfatter: finalist i 'Danmark Got Talent 2009 ", Nelly Furtado, Robin S, punjabi MC og Jody Watley.

Som koreograf stræber Eva konstant at udfordre sig selv og sine omgivelser på en original måde, nedbryde pensionærer mellem de forskellige stilarter. Eva var grundlæggeren af avantgardens urbane dansekompagni "Werkaholics«. Hun er berygtet for at bringe andre kunstneriske elementer til scenen. Mode, musik, dans, skuespil og scenografi mødes i et kunstnerisk samarbejde, som gør resultatet så meget mere end en almindelig danseshow. Som lærer fortsætter Eva med at rejse kloden videregive sin viden og kærlighed til dansen.

I øjeblikket Eva har koreograferet 2015 sommer tour til dansk gruppe Infernal.


PROFIL KOMMER SNART !


Professor Lock(SYTYCD 8, Madonna, Rennie Harris Pure Movement) stiftende medlem af The Hood skabe, har rejst verden rundt og underviser i hip hop dans på en måde, der giver sine elever til at blive faste dansere i stand til at freestyle, koreografere og vise deres identitet som dansere og ikke en andens. Han bringer også til bordet hans evne til dygtig udføre alle stilarter af Hip Hop dans og undervise hver enkelt fundament og ordforråd. Han udfordrer konstant sin dans personligt, ved aktivt at konkurrere og vinde kampe i hele verden, såsom: KOD 8 / Beijing, UK Champs / London og Hip Hop International / USA bare for at nævne et par stykker. Et budskab, han ønsker alle at vide er “We Dance how we live, so LIVE INDUBITABLY!


PROFIL KOMMER SNART !


PROFIL KOMMER SNART !


Mariama Ambrose har undervist i ca. 12år, hendes forcer er dancehall og hiphop. Hun har taget Stepz et-årige danseuddannelse i 2002/2003, og derefter rejst en del til bl.a. Los Angeles og London for at videreuddanne sig selv. Mariama har koreograferet for kunstnere som The Benefits, Alex Ambrose, Johnson, IdaAida, Dr. Alban, Haddaway og Corona m.fl.. Hun har desuden danset for bl.a. Lucy Love, Trentemøller, Ace of Base, ONLY, Hewlett-Packard, Kato & Clemens, IC Company’s m.fl.. I Mariamas undervisningstimer lægges vægt på musikalitet, attitude og groove.


Marie Kaae underviser i House dance og har en lang baggrund som professionel danser både i Danmark og i udlandet. Hun har 15 års erfaring som optrædende danser og underviser og har i Danmark arbejdet med koreografer og pionerer inde for dansk hiphop som Toniah Pedersen, Signe Fabricius, Steen Koerner, Out of Control m.fl. Bosat i Paris siden 2007 har hun fordybet sig i house Dance og er internationalt anerkendt for sin partikulære stil og originalitet. Marie er en af de få kvinder på den internationale house scene der er kendt for bevarelsen af sit feminine udtryk kombineret med et teknisk niveau og et groove der tillader hende at leje med de tunge drenge. Marie har det seneste år arbejdet tæt sammen med pioneren Ejoe Wilson som medlem af hans kollektiv Beyond Phenomenon. Hun er kendt i Paris som nøgleperson i house dance kulturen fra hendes succesfulde event Tap Water Jam i partnerskab med Ejoe og Theo Rafiki, sideløbende med en 3 år lang international tourné med den franske koreograf Pierre Rigal i stykket Standards. Marie er netop vendt hjem til København klar til at dele sin erfarne viden om house dance med sine nye elever I undervisningen vil der blive lagt vægt på:
 • Footwork, basics & variationer
 • Head-to-toe bodymovement
 • Musicalitet
 • Flow og kontinuerlig bevægelse
 • let floorwork • PROFIL KOMMER SNART !


  Grundlægger af 'Flow Dance Academy' og Danmarks 'grand old man' når det kommer til Break dance. Kenneth var en af Danmarks første og mest velansete b-boy fra den verdenskendte gruppe 'Out of Control'. Sammen de andre medlemmer af 'Out of Control' var Kenneth med til at skabe og udvikle break dance og hip hop miljøet i Europa fra de tidlige 1980'erne op til i dag. 'Out of Control' nød stor respekt i undergrundsscenen såvel som i den kommercielle verden. De satte et højt niveau med deres shows (popping, locking, new jack og break) rundt i hele Europa og også i USA nød gruppen stor anerkendelse. Gruppen rejste over hele verden med deres street shows og har optrådt for artister som Queen Latifah, Afrika Bambata, Krs1, Fugees, Redman, Das Efx, Funkstar Deluxe, A tribe Called Quest, Jungle Brother, Jasmin,Treble & Bass, Al Agami og No Name Requested. Man kan ikke nævne dansk hip hop uden også at nævne 'Out of Control'. Kenneth underviser I BREAK og LOCKING.


  PROFIL KOMMER SNART !


  Marie paldrup har boet 6 aar i New York for at videreuddanne og dygtig goere sig via de bedste koreografer paa bla. Broadway Dance Center, Peridance Center og PMT. Marie rejser stadig verden rundt for at dygtiggøre sig, herunder i Paris og Brasilien, hvor capoeira giver hende stor inspiration. Hun har udviklet sin egen stil gennem sit miks af teknik og freestyle, der har bragt hende rundt i Europa, til Canada og Sydamerika.

  Marie har boet 6 aar som danser i NY, hvor hun arbejder som professionel og underviser. Hun har været fast medlem af kompagniet "KINEMATIK DanceTheater" siden 2011, har danset og koreograferet for forestillinger og festivaler som Tribecca Film Festival, Dumbo Dance Festival, White Wawe Festival m.fl., Medvirket i musikvideoer for bla. Ny artist Keszia og arbejdet for diverse amerikanske artister bla, danset for Madonna i Material Girl og optrådt med forskellige danse teatre som Deca dance, Ladies of Hip Hop og sidst Fiyah Productions Dancehall Theater.

  Marie har arbejdet under koreografen Ant Boogie i hans concept "Urban Dance Leauge" og laert en masse igennem hendes tid i NY. Maries undervisning har sit udgangspunkt i House, Break, Floor tekniks, capoeria og foot work.


  PROFIL KOMMER SNART !


  PROFIL KOMMER SNART !


  Sabina har en del års erfaring inden for dans og undervisning. Hun har deltaget i nationale og internationale hip hop mesterskaber i Holland og Rusland for 'DDD'. Hun kom til 'Flow Dance Academy' for at tage den 1 årig uddannelse fordi hun ville lære mere om hiphop kulturen og dansen. De Sidste tre år har hun undervist børn og unge både i Nordjylland og København i La-style/lyrisk Hip Hop. Hendes undervisning er præget af koreografier med henblik på performance og god udstråling. Sabina har medvirket i musikvideoer for Jaxon. Optrådt for Sandra Hakky, Miss Sixty , Danish Dj Awards med bl.a. Alex, Lizzy og Cas. Sabina underviser i LA STYLE/ LYRISK HIP HOP