Startede i 2003 med bboying/break på gaderne i Århus V. Er selv oplært og en af de mest abstrakte bboys i DK. Men selv som han er en hardcore bboy, har han også deltaget i mange prestige fyldte teater stykker så som "Snehvide og de syv small time hustlers" og "Hot couture meets workmen". Har også været på turne med DJ Statics rolig under press tur. Har vundet flere danse titler både nationalt og internationalt.

Klasse beskrivelse: Vi træner på det kreative aspekt af dans, og lære at bruge kroppens indre styrke og balance igennem bboying/break.Ayub er en danser som er kendt for sin ”groovy ”stil og sin glade personlighed. Han tog sin første Hip Hop klasse i 2009 og etter sin første danse battle i 2010, har hans udvikling i dans gået hurtig. Ayub har taget danseklasser i Danmark og i udlandet som Paris og Sverige. Han har modtaget undervisning og råd af verdens kendte dansere som Physs (FR), Didier (FR) m.fl. Han er en stærk freestyle danser der har vundet battles i Danmark og gjort det meget godt i internationale dansekonkurrencer. Han har også lavet battle sammen med den franske danseren Yamina fra Forzesound crew. Ayub har bl.a. lavet street show med en af Danmarks mest respekterede danser og koreograf Steen Koerner. Ayub er også en af grundlæggerne av freestyle dansegruppen StrawHat. Klasse beskrivelse: Ayub lægger fokus i dansestilens foundations i hans klasser, men giver også hans studenter mange freestyle baserede bevægelser som de kan tage i brug i deres egen dans. Der vil også trænes grooves og mange teknikker indenfor Hip Hop og Housedansen.


PROFIL KOMMER SNART !


Diana bor og arbejder som danser I København men er oprindeligt fra Færøerne. Hun er uddannet fra både Hotstepper og Flow' s Dance Academy´s 1- årige danseuddannelse. Diana har danset for Rasmus Seebach, Coca Cola, Hampenberg m.m. Hun har også danset til Zulu Awards og medvirket i reklamefilm for Vodafone. Diana er en meget dygtig underviser, som fylder eleverne med danse glæde og masser af selvtillid igennem hendes pædagogisk undervisning.

Klasse Beskrivelse Diana starter altid sin undervisning men opvarmning med gennemgang af trin. Derefter lærer børnene en dans, den samme dans bliver gentaget 3-4 uger frem. til sidst i timen strække vi ud og freestyler lidt.


PROFIL KOMMER SNART


PROFIL KOMMER SNART !


Felicia er uddannet fra Flow Dance Academy. Felicia har lært sine basic dancehall step af danse læren Evee smile. Hendes danse stil er en mix af Dancehall jungle & Afro style. Felicia har deltaget i musikvideoer og har vundet sin første battle I Caribbean dancehall battle part 2. Felicia er også med I en Danse gruppe ved navn Queen B**zz som blev dannet i 2013 af Evee smile. Gruppen består af Evee smile, Jessica, Lucretia, Henriette, Linn, Venessa, Simone & Felicia Cameron. The Queen B**zz har deltaget I the warm up show for Magic System, Optrådt et par gange I rust, culture Box & I Sverige mf. The Queen B**zz er konstant under udvikling, deres mål er at inspirere og blive inspireret af andre med deres Dancehall Feber.


Til trods for hans unge alder er Malthe en af Danmarks stærkeste popping danser. Han har lavet forestillinger i Tivoli som H.C Andersen og Kassander loves dollars (pantomime teatret) hvor han har haft store roller. Han har også været med i forestillinger som Cykelmyggen Egon og Passions Kunst. Malthe har også lavet forestillinger i udlandet bl.a. i Kenya, og for kronprinseparret i Chile. Videre har han været med i musik videoer og lavet reklame bl.a. LEGO Mindstorm. Malthe er elev af Danmarks mest respekterede popper Steen Koerner.

Klasse beskrivelse: Han går igennem danse stilens foundations og teknikker grundigt så at hans studenter også har mulighed for at freestyle i popping. I tillæg bliver eleverne også lært i koreografier i hans klasser. Malthe er optaget af at tingene gøres rigtigt og at alle skal kunne være med, nye som rutinerede elever.


Søren tog sin første danse time i starten 2010, ikke noget seriøst. Men efter kort tid, vidste han at han ville have mere, det var alt for sjovt, så en time om ugen var ikke nok! Han tog sin første break time i 2011 og allerede efter sin første time kunne han mærke at det var hans kald! han har trænet lige siden, og undervist lidt hist og her. I året 2013-2014 blev han uddannede på Flow Dance Academy's 1 årige hiphop education i københavn - hvilket har lært ham utroligt meget og det har helt klart gjort ham en bedre danser!

Klassebeskrivelse: I Sørens timer er der plads til alle! I vil lære massere af seje moves, men også om selve dansens grundlag og dens baggrund/historie. Hvis du vil have en time fyldt med energi, sjov og sved på panden så ses vi mandag kl 16.15!

Marie paldrup har boet 6 aar i New York for at videreuddanne og dygtig goere sig via de bedste koreografer paa bla. Broadway Dance Center, Peridance Center og PMT. Marie rejser stadig verden rundt for at dygtiggøre sig, herunder i Paris og Brasilien, hvor capoeira giver hende stor inspiration. Hun har udviklet sin egen stil gennem sit miks af teknik og freestyle, der har bragt hende rundt i Europa, til Canada og Sydamerika.

Marie har boet 6 aar som danser i NY, hvor hun arbejder som professionel og underviser. Hun har været fast medlem af kompagniet "KINEMATIK DanceTheater" siden 2011, har danset og koreograferet for forestillinger og festivaler som Tribecca Film Festival, Dumbo Dance Festival, White Wawe Festival m.fl., Medvirket i musikvideoer for bla. Ny artist Keszia og arbejdet for diverse amerikanske artister bla, danset for Madonna i Material Girl og optrådt med forskellige danse teatre som Deca dance, Ladies of Hip Hop og sidst Fiyah Productions Dancehall Theater.

Marie har arbejdet under koreografen Ant Boogie i hans concept "Urban Dance Leauge" og laert en masse igennem hendes tid i NY. Maries undervisning har sit udgangspunkt i House, Break, Floor tekniks, capoeria og foot work.


Sabina har en del års erfaring inden for dans og undervisning. Hun har deltaget i nationale og internationale hip hop mesterskaber i Holland og Rusland for 'DDD'. Hun kom til 'Flow Dance Academy' for at tage den 1 årig uddannelse fordi hun ville lære mere om hiphop kulturen og dansen. De Sidste tre år har hun undervist børn og unge både i Nordjylland og København i La-style/lyrisk Hip Hop. Hendes undervisning er præget af koreografier med henblik på performance og god udstråling. Sabina har medvirket i musikvideoer for Jaxon. Optrådt for Sandra Hakky, Miss Sixty , Danish Dj Awards med bl.a. Alex, Lizzy og Cas. Sabina underviser i LA STYLE/ LYRISK HIP HOP


Professor Lock(SYTYCD 8, Madonna, Rennie Harris Pure Movement) stiftende medlem af The Hood skabe, har rejst verden rundt og underviser i hip hop dans på en måde, der giver sine elever til at blive faste dansere i stand til at freestyle, koreografere og vise deres identitet som dansere og ikke en andens. Han bringer også til bordet hans evne til dygtig udføre alle stilarter af Hip Hop dans og undervise hver enkelt fundament og ordforråd. Han udfordrer konstant sin dans personligt, ved aktivt at konkurrere og vinde kampe i hele verden, såsom: KOD 8 / Beijing, UK Champs / London og Hip Hop International / USA bare for at nævne et par stykker. Et budskab, han ønsker alle at vide er “We Dance how we live, so LIVE INDUBITABLY!


PROFIL KOMMER SNART